Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων συγκέντρωσε δείγμα 2.383 ατόμων με κοινό τους χαρακτηριστικό τη μακροχρόνια σχέση. Από τη μελέτη των απαντήσεων που έδωσαν το 60% των γυναικών θέλει ακόμα περισσότερο σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άντρες είναι 40%. Άρα παραπάνω από την πλειοψηφία των γυναικών δεν το φχαριστιέται με την ποσότητα. Τι άλλο ρώτησε η έρευνα; αν το κάθε ζευγάρι είναι εξίσου καλά όπως παλιά. Το 33% παραδέχτηκε πως οι τσακωμοί είναι περισσότεροι πλέον και το 36% έχει χάσει τον αυθορμητισμό του μέσα στη σχέση. Και κάπου εδώ μαντεύει κανείς πως για αρκετούς από ένα χρονικό σημείο κι έπειτα το σεξ δεν γίνεται ούτε οπουδήποτε, ούτε οπωσδήποτε. Το 21% αναστέναξε βαθιά επειδή, όπως εξομολογήθηκε του λείπει το καλό σεξ και το 25% θα ήθελε να μην τσακώνεται τόσο πολύ με το ταίρι του. Ένα 20% θα ΄θελε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό του.

Και ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα σύμφωνα με τους 2.383; η έλλειψη σεξ (37%), η έλλειψη φαντασίας και άρα η μονοτονία στο σεξ (34%), το ότι ο λεγάμενος βαριέται να κάνει σεξ (32%).

Τι κάνουν τα κορίτσια της έρευνας όταν θέλουν μόνο εκείνες; το 40% βλέπει πορνό, το 28% πατάει το "on" στο δονητή και το 7% πάει σε άλλη πορτοκαλιά για να φάει το πορτοκάλι της.

Θέλει δουλίτσα η σχέση κορίτσια. Ου γαρ έρχεται μόνο του. Κυρίως φεύγει (μόνο του).

πηγή: ladylike.gr