Το μεγαλύτερο ψέμα που λένε οι γυναίκες στους άντρες για το σεξ

|
THESTIVAL TEAM

Το σεξ εκτός από ανάγκη, απόλαυση κτλ είναι και αριθμός. Όχι κάποιος συγκεκριμένος, αλλά υπάρχουν πολλά ψηφία που καθορίζουν το πόσο καλά θα περάσεις στο κρεβάτι: τα εκατοστά του πέους του, ο αριθμός των οργασμών σου, η ώρα της ημέρας που θα το κάνεις, αλλά και το πόσα λεπτά θα διαρκέσει.

Αυτά τα πράγματα είναι ευρέως γνωστό ότι διαδραματίζουν έναν σημαντικότατο ρόλο στο πώς περνάς με το σεξ με τον παρτενέρ σου. Ήξερες όμως ότι είναι εξίσου σημαντικό και το πόσους εραστές είχες έως τώρα; Όχι μόνο για σένα, αλλά και για εκείνον. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να μάθουν-για κάποιο αρκετά περιττό λόγο- με πόσους συντρόφους έχει κοιμηθεί ο/η παρτενέρ τους πριν από εκείνον/η.

Κι άντε και ρωτάει. Εσύ τι απαντάς; Ίσως ψέματα.

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 5000 ανθρώπους για χάρη μιας φίρμας κοσμημάτων από την Αυστραλία, της Forktip, το 79,2% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, παραδέχτηκαν πως έχουν πει ψέματα στον τωρινό σύντροφό τους για τον αριθμό των προηγούμενων εραστών τους. Για τους άντρες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 50%. Βέβαια, στην έρευνα δεν ήταν ξεκάθαρο αν το ψέμα ήταν περισσότεροι ή λιγότεροι πρώην σύντροφοι.

Νομίζω πως εδώ ταιριάζει ο κανόνας του American Pie, ότι δηλαδή οι άντρες πολλαπλασιάζουν την αλήθεια επί τρία, ενώ οι γυναίκες διαιρούν δια τρία.

πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.