Οι κούκλες του σεξ μπορούν να γίνουν φονικά όπλα προειδοποιούν οι ειδικοί

|
THESTIVAL TEAM

Έναν απροσδόκητο κίνδυνο και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζουν αντιμετωπίζουν εκείνοι που έχουν αγοράσει ηλεκτρονικές κούκλες του σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς.

Όπως εξηγούν τα ρομπότ μπορεί να εξελιχθούν σε φονικές μηχανές αν πέσουν θύματα επιθέσεων από χάκερ.

Όπως γράφει το protothema.gr, σύμφωνα με τον Νικ Πάτερσον από το πανεπιστήμιο της Βικτόρια στην Αυστραλία, το hacking σε ένα τέτοιο ρομπότ είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι σε συσκευές όπως τα smartphones ή τα PC.

Έτσι οι χάκερ θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον έλεγχο των αρθρώσεων οδηγώντας τις κούκλες του σεξ στο να πάρουν μαχαίρια ή άλλα φονικά αντικείμενα και να επιτεθούν στα ανυποψίαστα θύματά τους.

«Το τελευταίο που θα ήθελε κανείς είναι ένας χάκερ να έχει έλεγχο του ρομπότ που χρησιμοποιεί για την ερωτική του απόλαυση» λέει ο Πάτερσον.

Όπως εξηγεί οι κίνδυνοι θα αυξάνονται όσο αυτές οι κούκλες θα συνδέονται στο διαδίκτυο και έτσι θα εκτίθενται στους χάκερ.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα επόμενα δέκα χρόνια τα ρομπότ του σεξ θα αποκτήσουν ακόμα πιο ρεαλιστική μορφή και θα γίνουν κοινά στη χρήση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.