Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξαναφουντώσεις τη σχέση σου είναι να κάνετε κάτι μαζί. Έρευνες έχουν δείξει πως κάτι τέτοιο θα δυναμώσει το δεσμό που υπάρχει μεταξύ σας καθώς θα έχετε κάτι καινούργιο να συζητήσετε και θα βαδίζετε προς έναν κοινό σκοπό. Είναι καλύτερα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και για τους δύο, όπως είναι ένα ομαδικό σπορ ή ένα μάθημα χορού.

Να είστε γεμάτοι εκπλήξεις

Το να εκπλήσσεις το σύντροφό σου είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα είναι κάτι που θα του αρέσει πολύ. Έτσι, για παράδειγμα, αν ξέρεις ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα, μη διστάσεις να πάρεις εισιτήρια γι’αυτόν και τον κολλητό του για τον επόμενο αγώνα. Σίγουρα θα σε λατρέψει ακόμα περισσότερο.

Σχεδίασε ένα ταξίδι μόνο για εσάς

Αν θέλεις να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φλόγα δοκίμασε να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο. Σκέψου ένα ρομαντικό μέρος, όπως είναι το Παρίσι ή η Ρώμη (ή και κάπου πιο κοντά αν δεν υπάρχουν χρήματα για τόσο μακρινά ταξίδια), αγόρασε τα εισιτήρια και κανόνισε και το θέμα του δωματίου. Το καλύτερο από όλα με αυτό το σχέδιο είναι ότι θα περάσετε χρόνο μαζί μακριά από το άγχος της καθημερινότητας έστω και για ένα Σαββατοκύριακο. Επιπλέον θα γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις για να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Κλείστε το τηλέφωνό σας

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στιγμές που θα αφιερώνετε αποκλειστικά ο ένας στον άλλον. Για να το καταφέρετε αυτό και να μην σαν διακόπτουν τα τηλέφωνα καλό είναι να τα κλείσετε για λίγο. Κατώντας τηλέφωνα, tablets και laptop μακριά θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτό που έχει σημασία, τη σχέση σας.

Πηγή: faysbook.gr