Το One Salonica Οutlet Mall υποδέχεται τη νέα χρονιά με τον πιο cool και διασκεδαστικό διαγωνισμό και γυρίζει Mannequin Challenge Videos, με πρωταγωνιστές το ίδιο το κοινό του!

Το απόλυτο trend του διαδικτύου που έχει κατακλύσει κάθε γωνιά του πλανήτη, έρχεται για πρώτη φορά σε εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, στο One Salonica για να “παγώσει” το χρόνο και να καταγράψει μοναδικές στιγμές!

Η Νικολέτα Ράλλη, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η blogger Shoprano και πολλά άλλα πρόσωπα αποδέχτηκαν την πρό(σ)κληση και πρωταγωνίστησαν στο πρώτο και απολαυστικό Mannequin Challenge Video (δείτε εδώ) του One Salonica, το οποίο σηματοδότησε και την έναρξη του διαγωνισμού.

Έως τις 15 Ιανουάριου, το κοινό μπορεί να λάβει μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη φόρμα που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Oι 20 τυχεροί που θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, θα σχεδιάσουν και θα σκηνοθετήσουν μαζί με την παρέα τους το προσωπικό τους Mannequin Challenge Video, το οποίο στη συνέχεια θα γυριστεί από επαγγελματίες στους χώρους του One Salonica. Τα 20 videos θα αναρτηθούν στο Ιnstagram page του One Salonica και αυτό που θα ξεχωρίσει συγκεντρώνοντας τα περισσότερα likes θα κερδίσει στις 31 Ιανουαρίου την δωροεπιταγή των 500€ από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

Δείτε τους Όρους του Διαγωνισμού.