Κυρίες σωθήκατε: Τα ψώνια κάνουν καλό στην υγεία! – Πόσες θερμίδες καίμε;

|
THESTIVAL TEAM

Αν είστε φαν του shopping therapy και σας ασκούν κριτική πως ξοδεύετε πολλά χρήματα για ρούχα μπορείτε πλέον να απαντάτε πως εκτός από το ότι σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας τα ψώνια σας κάνουν καλό στην υγεία σας!

Το περπάτημα στα μαγαζιά ώσπου να βρείτε αυτό που έχει το ρούχο που θα σας αρέσει και οι δοκιμές ώσπου να καταλήξετε ποιο σας κάνει η κολακεύει καλύτερα το σώμα σας μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε περίπου 385 θερμίδες!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Λονδίνο οι γυναίκες μπορούν να περπατήσουν χιλιόμετρα μέσα σε εμπορικά κέντρα περίπου 2 ώρες κάτι που ισοδυναμεί με άσκηση και μάλιστα διασκεδαστική. Όσο για τους άνδρες συνήθως περπατούν 50 λεπτά και δεν καίνε τόσες θερμίδες.

Το 63% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως δεν θεωρούν άσκηση το να πάνε για ψώνια, ενώ οι γυναίκες είπαν πως μπορούν να περπατούν επί ώρες χωρίς ξεκούραση ώσπου να πετύχουν το σκοπό τους.

Έτσι λοιπόν, τα ψώνια δεν μας κάνουν μόνο ευτυχισμένους επειδή ικανοποιούν την μανία μας για κατανάλωση, αλλά μας βοηθούν να χάσουμε και βάρος…

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.