Η φωτογραφία του αστυνομικού που έγινε viral στο facebook!

|
THESTIVAL TEAM

Ο αστυνομικός James Hurst από το Savannah-Chatham Metropolitan Police Department στη Γεωργία βρήκε το μικρό αγοράκι ασυνόδευτο και το πήγε στο νοσοκομείο να το φροντίσουν. Αναστατώθηκε όμως όταν του έκαναν ιατρικές εξετάσσεις. Τότε ο αστυνομικός φρόντισε να το κάνει να αισθάνεται ασφάλεια, παίρνοντας το αγκαλιά.

“Απλά ήξερα ότι αυτό το παιδί χρειαζόταν κάποιον να είναι εκεί για εκείνο. Ήταν απλά ανθρώπινο ένστικτο. Ανθρωπιά”, σημείωσε ο James Hurst. “Ζήτησα από το προσωπικό του νοσοκομείου αν μπορώ να το κρατήσω και να απαλύνω τον πόνο του για να συνεχίσουν τις εξετάσεις και μου έδωσαν την άδεια”.

Μέσα σε λίγα λεπτά το αγοράκι αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του και ο αστυνομικός έμεινε μαζί του για περίπου 2 ώρες. “Αυτή η δουλειά είναι πολλά περισσότερα από το να πιάνεις μόνο τους κακούς. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τους πολίτες. Όλοι οι αστυνομικοί με τους οποίους συνεργάζομαι θα έκαναν το ίδιο πράγμα”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.