*Του Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου

Σήμερα κλείνει ένας υπέροχος προεκλογικός αγώνας που δώσαμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας, το καλό του δήμου Δέλτα. Και είμαστε όλοι μας πολύ περήφανοι για αυτόν τον αγώνα.  Μαζί με τη νέα γενιά του τόπου έχουμε ξεκινήσει ήδη εδώ και μήνες κάτι μεγάλο που θα αλλάξει την περιοχή όπου ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Δεν θα σταματήσω να το λέω. Ο τόπος μου ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητά μου.  Και είμαστε βέβαιοι ότι, μετά και την επόμενη Κυριακή, η φωνή, οι αγωνίες και οι ελπίδες χιλιάδων ανθρώπων θα ενωθούν με τις δικές μας. Και θα αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στο δήμο Δέλτα.

Ο ξεκάθαρος λόγος μας και η κρυστάλλινη στάση μας όλους αυτούς τους μήνες έχει κερδίσει τους πολίτες. Οι προηγούμενοι δήμαρχοι δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν το έργο τους. Απογοήτευσαν. Ως πότε ο δήμος Δέλτα θα χάνει χρόνια; Πολύτιμα χρόνια και σπουδαίες αναπτυξιακές ευκαιρίες;

Πρέπει να πούμε ένα φτάνει πια. Ως εδώ! Και θα το πούμε με τον πιο ηχηρό τρόπο. Στην κάλπη της Κυριακής. Εκεί που το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας θα συμβολίζει την ανάπτυξη. Θα συμβολίζει την αλλαγή. Θα συμβολίζει την ολική ανατροπή.

Έχουμε όραμα! Έχουμε πείσμα! Πιστεύω μας είναι ότι αυτός ο τόπος όχι μόνο μπορεί να θρέψει τα παιδιά του αλλά και να γίνει σπουδαίος. Έχουμε όραμα, έχουμε θέληση, έχουμε και πείσμα.

Κάθε ψήφος στον ΔΗΜΟ ΜΑΣ, θα είναι μια υπογραφή στο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ που έχουμε δεσμευτεί να υπογράψουμε την επομένη των εκλογών.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

-Να εργαστούμε με όλη μας την ψυχή

- Να εργαστούμε σκληρά.

- Για τον τόπο που αγαπάμε

- Για μια καλύτερη ζωή στο δήμο Δέλτα

Δουλειά  - Δουλειά – Δουλειά! Οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για να πάμε τον δήμο Δέλτα μπροστά.  Δουλειά  δουλειά – δουλειά!  Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας. Ο τρόπος μας, για να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο.

Να τολμήσουμε!!!!! Να τολμήσουμε οι πολίτες, να επιλέξουμε νέους ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν τον τόπο τους ξανά από την αρχή. Όπως τον ονειρεύονται για τα παιδιά τους.

Απέδειξα μέσα από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία ότι όταν θέλεις κάτι και βάζεις στόχο γίνεται. Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΑΚΜΩΝ καταφέραμε με σκληρή δουλειά να πρωτοπορήσουμε και να γίνουμε πρότυπο για τον κλάδο. Το ίδιο θα επιδιώξω να καταφέρω και στον τόπο μου. Για μια καλύτερη ζωή στο δήμο Δέλτα.

*Ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλους είναι υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Δήμος Μας»