Του Νίκου - Θεόδωρου Χιονίδη*

Μετά από τρία χρόνια θητείας στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, όπου προσέφερα με μόνο κριτήριο την συλλογικότητα, την αλληλοϋποστήριξη, τη βελτίωση και ανάπτυξη του εμπορικού κόσμου, αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Θεωρώ πως η ανάπτυξη και εξέλιξη του εμπορικού κόσμου και κατά συνέπεια της αγοράς, περνάει κατά κύριο λόγο από το χέρι μας. Με τις επερχόμενες εκλογές του ΕΒΕΘ, μας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβουμε δράση, να καταθέσουμε τις ιδέες και να δώσουμε άλλη πνοή στην αγορά του κέντρου.

Ως χαρακτήρας, πάντοτε θεωρούσα και θεωρώ πως αν θέλω κάτι να αλλάξει, πρέπει είτε να το αλλάξω εγώ, είτε να γίνω μέρος της αλλαγής. Λειτουργούσα και λειτουργώ με βάση τη συναισθηματική μου νοημοσύνη, κυρίως σε ότι αφορά την κοινωνική προσφορά και την συμμετοχή στα κοινά.

Στα 28 χρόνια της εμπορικής μου δραστηριότητας στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχω αποκτήσει τόσο την εμπειρία όσο και τη γνώση για τα προβλήματα των συναδέλφων μου. Θεωρώ ότι το ΕΒΕΘ δύναται να δώσει λύσεις στα προβλήματα των καταστηματαρχών και εμπόρων της πόλης, και για αυτό κατεβαίνω υποψήφιος, ώστε συνδικαλιστικά να προασπίσω τα συμφέροντα του καθενός και της καθεμιάς μας.

Δηλώνοντας και επίσημα τη συμμετοχή μου στις εκλογές του ΕΒΕΘ είμαι σίγουρος ότι πολλά μπορούμε να αλλάξουμε και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο για την αγορά της πόλης. Συλλογικά, με νέους και καινοτόμους ανθρώπους δίπλα μας, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, με συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν και μας ταλαιπωρούν.

Οι αλλαγές ξεκινάνε από λίγα άτομα αλλά γίνονται πράξη με συλλογικότητα, και για αυτό σας καλώ να με τιμήσετε και να με εμπιστευθείτε με την ψήφος σας στις επερχόμενες εκλογές του ΕΒΕΘ στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017.

*Ο Νίκος - Θεόδωρος Χιονίδης είναι επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης και υποψήφιος στις εκλογές του ΕΒΕΘ με τον συνδυασμό του Γιάννη Μασούτη