Περίπου 800 σύνεδροι και 500 εκπρόσωποι ακαδημαϊκών και ερευνητικών φορέων και βιομηχανιών από 60 χώρες του κόσμου θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από τις 29 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, για να συμμετέχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως συνέδρια Νανοτεχνολογίας και Νανοεπιστημών, το Nanotexnology 2019 που διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο από το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο του NANOTEXNOLOGY 2019, πραγματοποιείται θεματική Ημερίδα με κεντρικό τίτλο «Η συμβολή των γυναικών στη Νανοτεχνολογία και τις Νανοεπιστήμες» Στόχος της Ημερίδας που θα γίνει θεσμός είναι να εστιάσει στον κεντρικό ρόλο των γυναικών στην εξέλιξη του κλάδου της Νανοεπιστήμης και της Τεχνολογίας και να προωθήσει τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στην εξέλιξη της επιστήμης. Η θεματική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου με προσκεκλημένες γυναίκες που ξεχώρισαν για τη συμβολή τους στην έρευνα.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ NANOTEXNOLOGY 2019

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ WORKSHOP ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΑΝΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΑΝΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΝΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ

54.jpg