Η Apple κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες την πρώτη beta έκδοση του iOS 13.4! Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που περιλαμβάνει η νέα αναβάθμιση είναι ότι οι developers θα έχουν πλέον την δυνατότητα να διαθέτουν για πώληση της εφαρμογής τους μέσω μίας μόνο συναλλαγής είτε η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε macOS, σε iOS ή σε iPad. Η αγορά της εφαρμογής δηλαδή θα ενοποιέιτε και θα μπορείτε να την αποκτήσετε για όλες σας τις συσκευές.

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης την δυνατότητα κοινής χρήσης φακέλων μέσω του iCloud. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, προορίζοταν να κυκλοφορήσει στην αρχική έκδοση του iOS 13, όμως η Apple αποφάσισε να το καθυστερήσει μέχρι τώρα. Η κοινή χρήση αρχείων μέσω του iCloud επιτρέπει σε έναν χρήστη να κάνει κοινή χρήση ενός αρχείου και ταυτόχρονα όσοι έχουν πρόσβαση σε αυτό να μπορούν να επεξεργαστούν και να αλλάξουν τα στοιχεία.

Πιο συνοπτικά μερικές ακόμα αλλαγές που παρατηρήθηκαν στην νέα αναβάθμιση, σύμφωνα με το ired.gr είναι:

Η νέα δυνατότητα “CarKey” η οποία προσφέρει την υποστήριξη χρήσης του iPhone ως κλειδί αυτοκινήτου μέσω NFC για όλα τα συμβατά αμάξια.

Νέες συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο στην εφαρμογή “Φωτογραφίες”  για iPadOS, που επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσουν παράθυρα, να κάνουν αναζητήσεις και να δημιουργούν νέα άλμπουμ, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα.

Στην εφαρμογή  TV υπάρχουν μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό και έχει επίισης  ενσωματώθει η δυνατότητα “Family Sharing”

Προστέθηκαν τα όρια χρόνου επί οθόνης του iOS και για συσκευές macOS

Προστέθηκαν 9 νέα memojis

To watchOS 6.2 υποστηρίζει πλέον τις αγορές εντός των εφαρμογών

Ανανεώθηκε η γραμμή εργαλείων της εφαρμογής Mail