Το νέο IPhone 11, την ανανεωμένη σειρά των Apple Watch καθώς και δύο νέες συνδρομητικές υπηρεσίες για παιχνίδια και τηλεόραση παρουσίασε σήμερα η Apple στο ετήσιο συνέδριο στα κεντρικά της γραφεία στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός, το iPhone 11 ξεκινά στα $699, τιμή μειωμένη κατά $50 από το προηγούμενο μοντέλο και έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά:

Το σχέδιο έχει ανθεκτικό γυαλί (tough glass)

Έρχεται σε έξι νέα χρώματα

Η οθόνη είναι 6,1 ίντσες

Έχει λειτουργία ""Tap to wake"

Υποστηρίζει ήχο Dolby Atmos

Οι νέες κάμερες είναι διπλές με νέους ευρυγώνιους φακούς

Μια νέα υπερ- ευρυγώνια κάμερα

Στις 19 Σεπτεμβρίου η συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών

Η Apple Inc. ανακοίνωσε στο ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιεί στα κεντρικά της γραφεία ότι στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινά μία συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών που θα κοστίζει $4,99 το μήνα.

Η προσφορά θα αφήνει τους χρήστες να εγγράφονται σε ένα πακέτο παιχνιδιών χωρίς διαφημίσεις για iPhones, iPads, Macs και Apple TVs. Θα έχει ένα μήνα ελεύθερη δοκιμαστική χρήση.

Η Apple ανακοίνωσε ότι έχει ήδη εξασφαλίσει πάνω από 100 αποκλειστικά παιχνίδια για την υπηρεσία, ενώ νέοι τίτλοι θα παρουσιάζονται κάθε μήνα.

Συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης Apple TV+ θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου στα$4,99 το μήνα.

Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για ένα χρόνο με την αγορά νέων συσκευών Apple, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας,  Tim Cook, ενώ πρόσθεσε ότι η νέα υπηρεσία θα εστιάσει σε νέες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

Σύμφωνα με τους αναλυτές το Apple TV+ θα μπορούσε να ξεπεράσει τους 100 εκατ. συνδρομητές μέσα στην επόμενη πενταετία, απειλώντας την κυριαρχία των Netflix και Amazon.

Ανανεωμένα μοντέλα Apple Watch

Η Apple παρουσίασε επίσης τα ανανεωμένα μοντέλα Apple Watch τα οποία έρχονται με κεραμικό περίβλημα ή περίβλημα από τιτάνιο και μια νέα οθόνη που παραμένει πάντα αναμμένη ενώ ενσωματώνουν νέα τεχνολογία για χαμηλότερη κατανάλωση.

Τα νέα μοντέλα, που λέγονται Series 5, θα ξεκινούν από $399. Θα έχουν επίσης αισθητήρα για πυξίδα για βελτιωμένες οδηγίες στους χάρτες καθώς και μια εφαρμογή για πυξίδα.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης ότι θα μειώσει τις τιμές στα ρολόγια της Series 3 στα $199.

Apple watch

Πηγή: capital.gr