Είστε λάτρεις της παράδοσης; Ετοιμάζεστε για διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί και θέλετε να βρείτε εύκολα κάποιο από τα πανηγύρια του; Είστε στην Ικαρία και θέλετε να χορέψε και να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα φημισμένα πανηγύρια του νησιού;

Μια παρέα πέντε ατόμων από τη Λάρισα, από διαφορετικούς κλάδους, αλλά με κοινή αγάπη για την παράδοση, έφτιαξε εφαρμογή για κινητά για ακριβώς αυτό το σκοπό. Να χαρτογραφήσει τα πανηγύρια, τις εκδηλώσεις, τα γλέντια, τους μουσικούς και τους συλλόγους της Ελλάδας.

for-1.jpg

Πρόκειται για την νέα εφαρμογή το "forthefestivals" - "για τα πανηγύρια...", η οποία έχει στόχο να αναδείξει την ελληνική παράδοση και να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα.

Όπως εξηγεί στο thestival.gr, ο Τάσος Γκουγκουλιάς, ο ένας από της παρέας, όλα ξεκίνησαν πέρσι το καλοκαίρι, όταν ο ίδιος πήγε διακοπές στη Νάξο και έψαχνε ένα από τα πανηγύρια του νησιού για να διασκεδάσει.

«Έξαψα, ρώτησα ντόπιους δεν ήξερε κανείς να μου πει. Λέω δεν γίνεται αυτό. Έτσι αποφάσισα με τέσσερις ακόμα φίλους να κάνουμε μια εφαρμογή που θα έχει πανηγύρια, παραδόσεις, γλέντια ανά την Ελλάδα», τονίζει ο Τάσος.

ap-1.jpg

Η εφαρμογή σε μορφή BETA βγήκε πριν από περίπου δύο μήνες και η κανονική έκδοση βρίσκεται στον αέρα εδώ και λίγες ημέρες και ήδη έχει βρει ανταπόκριση. Στην εφαρμογή μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται 700 εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα.

«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, κάθε μέρα προσθέτουμε 15-20 εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα», σημειώνει ο κ. Γκουγκουλιάς.

Στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε πανηγύρια, εκδηλώσεις γλέντια, από αυτά που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς, μέχρι το πιο μακρινό.

Ακόμα μπορείτε να ακολουθήσετε τον αγαπημένο σας μουσικό ή σύλλογο και να σας έρχεται ειδοποίηση για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

- Το "forthefestivals" προσφέρει:

- Εύκολο log in

- Γεωγραφικό προσδιορισμό εκδηλώσεων.

- Αναζήτηση εκδηλώσεων ανά περιοχή και ημερομηνία.

- Ειδοποιήσεις για να μην σας ξεφεύγει τίποτα.

- Πλήθος μουσικών - συλλόγων - εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Το "forthefestivals" app μπορείτε να το κατεβάζετε εύκολα και γρήγορα από το Playstore.