Η Google παρουσίασε τα πρώτα γυαλιά με κάμερα και σύνδεση στο ίντερνετ

|
THESTIVAL TEAM

Την πρώτη γενιά φουτουριστικών γυαλιών με ενσωματωμένη κάμερα και σύνδεση στο ίντερνετ παρουσίασε χθες στο Σαν Φρανσίσκο η Google…

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην naftemporiki.gr, τα συγκεκριμένα γυαλιά παρουσιάστηκαν από το συνιδρυτή της Google, Σέρτζι Μπριν, κατά την ετήσια συνάντηση των δημιουργών εφαρμογών για συσκευές πληροφορικής, στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλεξιπτωτιστές έκαναν επίδειξη του νέου προϊόντος βιντεοσκοπώντας και μεταδίδοντας απευθείας, μέσω των γυαλιών τους, την πτήση και στη συνέχεια την προσγείωσή τους στη στέγη του Συνεδριακού Κέντρου του Σαν Φρανσίσκο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το σχέδιο αυτό πήγε καλά. Δεν το περίμενα», δήλωσε ο Μπριν πριν παρουσιάσει ένα δείγμα «Explorer» των Γυαλιών Google που οι δημιουργοί εφαρμογών συσκευών πληροφορικής μπορούν να αγοράσουν για 1.500 δολάρια.

Το μοντέλο αυτό της πρώτης γενιάς θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2013, πριν από την κυκλοφορία στο εμπόριο, ένα χρόνο αργότερα, ενός μοντέλου για το ευρύ κοινό.

Πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ Γαλλ. Πρακτορείο, naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.