Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να τύχει κάποιος με τον οποίο είμαστε μαζί, να μην έχει internet στο κινητό του, επειδή πολύ απλά, ξέμεινε από MB. Τα σύγχρονα smartphones μεταξύ των οποίων και το iPhone, έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε κινητά routers και να μοιράσουν internet στις συσκευές που θα συνδεθούν μαζί τους.

Στο iPhone η διαδικασία ενεργοποίησης της εν λόγω λειτουργίας είναι πάρα πολύ απλή και δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία.

Εμείς θα δούμε τα βήματα για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της λειτουργίας, για τη δημιουργία ενός δικού μας συνθηματικού καθώς και για τη διαχείριση των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στη δική μας συσκευή.

Ξεκινάμε ανοίγοντας τις “Ρυθμίσεις”. Βρίσκουμε την επιλογή “Προσωπικό hotspot”. (Θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα και το Wi-Fi).

Ενεργοποιούμε το διακόπτη στην επιλογή “Προσωπικό hotspot”.

Στο “Συνθηματικό Wi-Fi”, υπάρχει ένας προ-επιλεγμένος κωδικός, τον οποίο εννοείται πως μπορούμε να αλλάξουμε. Αφού μπούμε στο “Συνθηματικό Wi-Fi”, σβήνουμε το υπάρχον και πληκτρολογούμε αυτό που εμείς θέλουμε. Επιλέγουμε “Τέλος”.

πηγή: ired.gr