Πότε έρχονται τα νέα iPhone;

|
THESTIVAL TEAM

Σύμφωνα με αναφορά της The Wall Street Journal, η Apple πρόκειται να αποκαλύψει τα νέα iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου, σε σχετική εκδήλωση. Η εταιρεία δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τις εν λόγω πληροφορίες, όμως αυτό αναμένεται να γίνει στις επόμενες ώρες.

Άλλωστε, η Apple συνηθίζει να ανακοινώνει τις νέες της συσκευές νωρίς τον Σεπτέμβριο, οπότε δεν υπάρχει λόγος φέτος, όπου μάλιστα θα γιορτάσει και τα δέκατα γενέθλια του iPhone, να αλλάξει πρακτική.

Σύμφωνα με τις νεότερες φήμες, που μεταδίδει το gr.pcmag.com, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει δύο διαφορετικές εκδοχές του iPhone, με τη μία να αποτελεί άμεση συνέχεια των iPhone 7/7 Plus και το άλλο να αποτελεί επετειακή κυκλοφορία και να διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως οθόνη AMOLED και λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες ότι θα αποκαλυφθεί και ένα νέο επετειακό iPod Touch έβδομης γενιάς [ίσως το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει ποτέ], ενώ είναι πλέον βέβαιο ότι την ίδια ημέρα θα δούμε και επίσημα την τελική μορφή του iOS 11.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.