Τυφλή έφηβη παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ και συναρπάζει το Youtube (ΦΩΤΟ+VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μια 19χρονη που έχασε την όραση της πριν από δύο χρόνια έγινε viral αφού παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ στο διαδίκτυο με εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο λόγος για την 19χρονη Λουσι Εντουαρντς από το Μπέρμινγκχαμ, η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι της στο Youtube. Η Λούσι πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται incontinentia pigmenti και την έκανε να χάσει εντελώς την όραση στο δεξί μάτι της στα 11 της και στο αριστερό της όταν ήταν 17.

Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, μέσα από το κανάλι της YesterdaysWishes προσπαθεί να αποδείξει ότι τα άτομα με προβλήματα όρασης μπορούν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Το κανάλι της στο οποίο συζητάει για τα πάντα, από σκύλους οδηγούς μέχρι συμβουλές μακιγιάζ, έχει πιστό κοινό περίπου 10.000 ατόμων, αλλά το πιο δημοφιλές της βίντεο είναι αυτό με το μακιγιάζ.

Η Λούσι έμαθε να βάφεται έτσι με τη βοήθεια της αδελφής της Αλις και στη συνέχεια, αφού απομνημόνευσε τις βασικές κινήσεις είναι σε θέση να το κάνει και μόνη της.

Σε μια συνέντευξη στο Buzzfeed, η κοπέλα δήλωσε ότι το να βάφεται μόνη της, της δίνει μία αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτοπεποίθησης: «Ξέρω ότι το πρόσωπο μου είναι όμορφο ακόμα κι αν δε μπορώ να δω καθρέφτη. Δε χρειάζεται να ρωτάω συνέχεια πώς είμαι».

Δείτε τις ΦΩΤΟ και το VIDEO:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.