Ο πρώην παίχτης του Άρη Βαλεντίν Ρομπέρζ πάει… Premier League!

|
THESTIVAL TEAM

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Σάντερλαντ για την επόμενη χρονιά μετά από την εισήγηση που έκανε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Πάολο Ντι Κάνιο! Ο πρώην παίκτης…

του Άρη συμφώνησε σε όλα με την Σάντερλαντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερλιγκ μετά από τρία χρόνια στην Μαρίτιμο!

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ο Γάλλος αμυντικός, 25 ετών σήμερα, αποδέχτηκε την πρόταση της Σάντερλαντ και του Ντι Κάνιο που έχει αναλάβει το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας. Η Σάντερλαντ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της, αλλά είναι σε πλεονεκτική θέση, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει πέντε βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και τις ισοβαθμίες.

 

Ο Ρομπέρζ μετά την παρουσία του στον Άρη, πήγε στην Πορτογαλία και έκανε τρεις εξαιρετικές χρονιές με την Μαρίτιμο. Είχε προτάσεις να παραμείνει στην Πορτογαλία, είχε προτάσεις και από την πατρίδα του, αλλά προτίμησε να παίξει στην Πρέμιερλιγκ υπό τις οδηγίες του ιδιόρρυθμου Ντι Κάνιο.

Πηγή: pressaris

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.