Δώνης: Ζητάω μόνο τα χρήματα που δικαιούμαι- Δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τις πρώτες δηλώσεις του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για πρώτη φορά μετά το… επεισοδιακό, όπως φαίνεται, διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ, περιγράφοντας τις εξελίξεις από την δική του πλευρά και τονίζοντας πως ζητάει μόνο τα χρήματα που δικαιούται…

και τίποτα παραπάνω! Επιβεβαίωσε πως τα δικαστήρια θα λύσουν τη διαφορά του με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, αν και δεν ήθελε να καταλήξουν εκεί τα πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στο PAOKWEB:

“Με πληροφόρησαν πως επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ήταν να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ καθώς το κλίμα ήταν εχθρικό για μένα και η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη έκρυθμη. 

Τους είπα πως δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ καθώς θέλω να συνεχίσω στον πάγκο του ΠΑΟΚ αρκεί αν έχω την απαιτούμενη ασφάλεια, γιατί όλοι γνωρίζετε σε τι εχθρικό κλίμα δούλευα και τι επιθέσεις δεχόμουν κατά καιρούς. Πείτε μου ποιος επαγγελματίας μπορεί να εργαστεί κατά αυτόν τον τρόπο;

Στην ουσία με «εξώθησαν» στην παραίτηση. Έτσι και εγω δεν ζητάω τίποτα παραπάνω απ΄όσα δικαιούμαι. Ζητάω την αποζημίωσή για μένα και τους συνεργάτες μου”.

Για το αν είναι ενήμερος για την ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι αν θα βρεθεί κάποια μέση λύση: “Είμαι ενήμερος. Δεν θέλω να οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα. Αλλά το βλέπω να ακολουθούμε την δικαστική οδό”. 

Για το αν θα ανέβει Θεσσαλονίκη για μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου: “Είμαι στην Αθήνα και δεν προτίθεμαι προς το παρόν να ανέβω πάνω. Είναι θέματα που θα λυθούν από τους εκπροσώπους και τους δικηγόρους μας”.

Τέλος, για την γεύση που του αφήνει η εμπειρία του στον ΠΑΟΚ αλλά και ο επίλογος της συνεργασίας τους ανέφερε: “Είναι πικρή αλλά δεν θέλω να κρατήσω τα άσχημα, είμαι άνθρωπος αισιόδοξος και ξέρω ότι έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.