Αρκετοί παικτες αυτή την περίοδο αποχαιρετούν προσωρινά τον ΠΑΟΚ και φεύγουν δανεικοί για να επιστρέψουν αργότερα...


"οπλισμένοι" με εμπειρίες και σαφώς πιο έτοιμοι για να βοηθήσουν πιο ουσιαστικά τον "Δικέφαλο". Οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που παραχωρήθηκαν δανεικοί και στη συνέχεια γύρισαν στην Τούμπα και πρωταγωνίστησαν, πάντως, δεν είναι πολλές...

Σαλπιγγίδης και Καρυπίδης, όμως, αποτέλεσαν εξαίρεση στον κανόνα. Ο πρώτος, αρχικά, δόθηκε στην Λάρισα, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και λίγο αργότερα έφυγε ξανά δανεικός, αυτή την φορά με προορισμό την Καβάλα. Γύρισε στον "Δικέφαλο" την σεζόν 2002-03 αποδεικνύοντας πως ο δανεισμός λειτούργησε ευεργετικά, αφού εκείνη την χρονιά έγραψε 23 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ. Ο Καρυπίδης, επίσης, έπαιξε δανεικός στην Καβάλα, πριν γυρίσει στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2003-04 και γράψει 21 παρουσίες.

Η "λίστα" δεν τελειώνει εκεί... Παναγιώτης Γλύκος, Εργκους Κάτσε και Στέφανος Αθανασιάδης έκαναν το "αγροτικό" τους και επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ πιο δυνατοί παίρνοντας φανέλα βασικού. Ο Κλάους πήγε στον Πανσερραϊκό και γύρισε την περίοδο 2010-11 κάνοντας το "μπαμ" στην καριέρα του με 28 συμμετοχές και επτά γκολ, ο Γλύκος μετά τον Αγροτικό Αστέρα φόρεσε ξανά τα "ασπρόμαυρα", έπαιξε δέκα φορές και πιο μετά κλήθηκε στην Εθνική, ενώ η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι του Εργκους Κάτσε, που αγωνίστηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής, επέστρεψε φέτος και με 18 συμμετοχές είναι από τα βασικά "γρανάζια"  του "Δικεφάλου".

Πηγή: olapaok