Ούτε σήμερα επετεύχθη συμφωνία για την αναδιάρθρωση στη Super League. Στον “αέρα” Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα

|
THESTIVAL TEAM

Ούτε σήμερα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Football League, με αποτέλεσμα η κλήρωση να παραμένει στον αέρα. Ουδείς γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθεί ακόμη και την Πέμπτη…

 Αιτία για τη νέα αναβολή, αποτελεί η οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην προσφορά του ΟΠΑΠ και την πρόταση της Superleague, αναφορικά με τα χρήματα που προβλέπονται ως χορηγία ώστε να δοθεί το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

 

Συγκεκριμένα χθες, κατά την διάρκεια της πρώτης συνάντησης ο Γιάννης Ιωαννίδης δεσμεύτηκε να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. στις ομάδες, ενώ στη σημερινή συνάντηση το χαρτί που παρέλαβε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης έκανε λόγο για παραχώρηση 800.000 ευρώ.

Ποσό που ο συνεταιρισμός δεν δέχεται ώστε να κάνει αποδεκτό το αίτημα για άνοδο τεσσάρων και υποβιβασμό δύο στο επόμενο πρωτάθλημα.  Το θέμα ωστόσο, δεσμεύτηκε να διευθετήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης το αργότερο μέχρι αύριο, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να προχωρήσει στο στάδιο της κλήρωσης. Αν δεν γίνει ούτε αυτό, τότε όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Μετά την εξέλιξη αυτή όπως είναι φυσικό, η διοίκηση είναι αναγκασμένη να «παγώσει» εκ νέου τις μεταγραφικές κινήσεις της, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Πηγή: bluearena

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.