Ηρακλής: “Κλείνει” Σταμάτη και εξετάζει Κακλαμανάκη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Μετά την προφορική συμφωνία με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο Ηρακλής βρίσκεται πολύ κοντά στον Δημήτρη Σταμάτη.

Ο Ηρακλής θέλει να δημιουργήσει νέο ελληνικό κορμό, για την ακρίβεια έχει εστιάσει σε περιπτώσεις Ελλήνων παικτών και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σταμάτη. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θέλει τον 24χρονο για να έχει υποστηρικτικό ρόλο στις θέσεις «1-2» και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Στην τελευταία διετία, ο Σταμάτης αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ προηγήθηκαν συνεργασίες με τους Κύμη, Κηφισιά, Κολοσσό Ρόδου και Πανιώνιο.

Στο μεταξύ, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Βασίλη Καββαδά στην πρόταση που του κατέθεσαν για την υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου. Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο έμπειρος σέντερ εξετάζει επιλογές από το εξωτερικό και σε περίπτωση που θελήσει να… αλλάξει περιβάλλον, τότε ο Ηρακλής θα αποταθεί στον Δημήτρη Κακλαμανάκη καθώς ο 26χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.