Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Μίλιαν Μρντάκοβιτς

|
THESTIVAL TEAM

Θρήνος στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την είδηση ότι παλαίμαχος Σέρβος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει και από την Ελλάδα, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα σερβικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς πέθανε σε ηλικία 38 ετών. Ο ίδιος είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα (με τη φανέλα των Βέροια, Λεβαδειακού και Αγροτικού Αστέρα), αλλά και στην Κύπρο. Ο Σέρβος επιθετικός αυτοκτόνησε μ’ ένα όπλο, σ’ ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο κέντρο του Βελιγραδίου, όπου διέμενε με τη φίλη του.

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, ο 38χρονος καθόταν στο κρεβάτι και αφού είπε: «Δεν μπορώ να το κάνω άλλο πια», πήρε το όπλο και έβαλε τέλος στη ζωή του. Η φίλη του εν τω μεταξύ είχε φύγει από το διαμέρισμα τρέχοντας και κάλεσε την αστυνομία, η οποία όταν έφτασε αντίκρισε νεκρό τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή που πήγε στη Βέροια, ο κόσμος της «Βασίλισσας», τον λάτρεψε καθώς εκτός από ένας ταλαντούχος στράικερ, διακρίθηκε για τον χαρακτήρα του. Είχε σημειώσει πολλά γκολ και είχε βοηθήσει την ομάδα της Ημαθίας να πετύχει τους στόχους της.

Ο τραγικός επίλογος της ζωής του έχει σοκάρει όλους τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.