Κούης: Απαιτώ από την Πολιτεία να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Άρη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με τοποθέτηση στα social media ο Ντίνος Κούης καλεί την Πολιτεία να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης, με το μεταγραφικό ban που του επέβαλλε η FIFA. Επιπλέον καλεί τους ανθρώπους του Άρη να δείξουν ενότητα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες, μετά την απόφαση της ΦΙΦΑ παρατηρώ ότι υπάρχει μια δικαιολογημένη αναστάτωση στους φιλάθλους της ομάδας που πολλές φορές προκαλεί διαφωνίες και προστριβές.

Είναι άνευ ουσίας να αναλωνόμαστε αυτή τη στιγμή σε εσωτερικά ζητήματα και να καταλογίζουμε ευθύνες κατά δικαίων και αδίκων πάνω στα νεύρα μας. Δεν βοηθάει σε τίποτα. Ούτε ειδικοί είμαστε για να κρίνουμε ούτε πιστεύω ότι ήθελε οποιοσδήποτε μέσα από την ομάδα να την βλάψει.

Ο Άρης τιμωρήθηκε αυτοβούλως πολύ σκληρά για τα λάθη του με την πτώση στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Είναι αδιανόητο να τιμωρηθεί σήμερα για παραλείψεις και λάθη άλλων.

Ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, που φόρεσε και τη γαλανόλευκη ΑΠΑΙΤΩ από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Αρχές να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Άρη και να μην πέσει θύμα άνισης μεταχείρισης.

Καλώ και τον κόσμο να στηρίξει όλες τις προσπάθειες των διοικήσεων ΠΑΕ και ΑΣ. Δεν είναι τώρα η ώρα για κριτική, έχουμε αγώνα και πρέπει να κατέβουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά για να τον κερδίσουμε. Και όχι μόνο θα κερδίσουμε αλλά θα βγούμε και πιο δυνατοί».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.