Η δουλειά συνεχίζεται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ καθώς οφείλουν -όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν- να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο, ακόμη κι αν οι συνθήκες δεν ευνοούν ούτε... οικογενειακό διπλό!

Όπως σημειώνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ: Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου συνεχίζουν τη δουλειά στη Νέα Μεσημβρία, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Η δουλειά αρχικά είχε να κάνει μόνο με τον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά πλέον τις τελευταίες μέρες το ποδόσφαιρο αρχίζει να βγαίνει στο προσκήνιο.

Μπορεί οι συνθήκες και οι περιορισμοί να μην επιτρέπουν να διεξαχθεί ούτε οικογενειακό διπλό, αλλά οι προπονητές μέσα από διάφορες ασκήσεις προσπαθούν να δουλέψουν με τους παίκτες πάνω στο κομμάτι της τακτικής και της ατομικής τεχνικής.

Την Πέμπτη (14.05) και πάλι στήθηκαν διάφοροι σταθμοί μέσα στο γήπεδο, από τους οποίους περνούσαν οι παίκτες. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με και χωρίς μπάλα, ταχύτητες, εμπόδια και στη συνέχεια rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Την Παρασκευή (15.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.