Η συνέχιση ή όχι της Premier League αποτελεί ένα από τα φλέγοντα θέματα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία, αφού σε περίπτωση που μπει "λουκέτο", οι οικονομικές συνέπειες θα είναι τεράστιες.

Γι' αυτό το λόγο, οι σύλλογοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, προφανώς με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Από την πλευρά τους, τα τηλεοπτικά δίκτυα, που έχουν τα δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος, αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αλλά και να έχουν όσο το δυνατόν τις λιγότερες οικονομικές απώλειες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Mirror", οι τηλεοπτικοί πάροχοι ασκούν πιέσεις στη Λίγκα προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν να υπάρχει η δυνατότητα συνεντεύξεων με τους πρωταγωνιστές στο ημίχρονο των αναμετρήσεων.

Μία πρόταση που δεν βρίσκει απόλυτα αρνητικούς τους διοικούντες την Premier League, αλλά θεωρείται βέβαιο πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν κι άλλα ραντεβού για να βρεθεί η "χρυσή τομή".