Νέα μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, προκειμένου οι δύο σύλλογοι να ισοσκελίσουν τα οικονομικά τους, μετά τα προβλήματα τα οποία δημιούργησε ο κορονοϊός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS» η διοίκηση των Μαδριλένων εξετάζει το ενδεχόμενο περικοπής μισθών των ποδοσφαιριστών και την επόμενη σεζόν.

Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να γλιτώσει από τις περικοπές μισθών για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που προκάλεσε ο Covid 19, με αποτέλεσμα να γίνει μείωση 10% στα συμβόλαια των παικτών. Ωστόσο, περικοπές αναμένονται να υπάρξουν και την επόμενη σεζόν και μάλιστα 30%.

Μάλιστα, το ίδιο σκεπτικό φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η Μπαρτσελόνα προκειμένου να καλύψει τα προβλήματα τα οποία δημιούργησε ο κορονοϊός. Βέβαια, επίσημη ενημέρωση από τις δύο ομάδες προς τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει, καθώς θα περιμένουν πρώτα να δουν αν συνεχιστεί ή όχι τελικά το πρωτάθλημα και έπειτα να ξεκινήσουν τον οικονομικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.