Ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης του ημέρας, θέλοντας να πατήσει και πάλι γερά στα... πόδια του. Ο σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομάδας των «κυανόλευκων» Σάκης Χατζόγλου, μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τόνισε πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον Ηρακλή, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού «πάγωσε» τις συζητήσεις.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο Metropolis 95.5 FM:

«Έχουν γίνει πολλές επαφές από το καλοκαίρι και έχουμε έναν άνθρωπο που είναι κοντά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Δεν είναι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τον Ηρακλή. Μείναμε πίσω με τον κορωνοϊό και τη τελευταία εβδομάδα ξαναείχαμε επαφές. Θέλουμε να ενεργοποιηθεί γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι. Το κράτος δεν πρόκειται να βοηθήσει, πρέπει να σηκώσουμε μόνοι μας τον σταυρό», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ασέβεια αυτό που θα πω, αλλά θα συγκρίνω τον Ηρακλή με τον Χριστό μας. Έχει τραβήξει τα πάθη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς σταυρώθηκε αλλά δεν αναστήθηκε ούτε ο Ηρακλής, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σαν προϊόν, μπορεί να φτιάξει μόνο με ομάδες με κόσμο. Πρέπει να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο θα φτιάξει μόνο όταν υπάρχουν όπως η Παναχαϊκή, η Καβάλα και η Δόξα Δράμας».