Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Ντάνιελ Λάρσον του Άρη, όπου αναφέρθηκε στη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού αλλά και στο συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Παράλληλα, ο Σουηδός παίκτης του Άρη γνωστοποίησε πως την τελευταία φορά που πληρώθηκε ήταν τον Οκτώβριο του 2019.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάρσον:

Ο 33χρονος παίκτης παραδέχεται ότι πριν την διακοπή: «Είχα την καλύτερη περίοδο στην ομάδα για αρκετό καιρό αλλά τι να κάνω, περιμένω να δω τι αφήσει στην πραγματικότητα αυτή η ιστορία».

Αφήνει να εννοηθεί ασφαλώς ότι έχει και μια πίεση παραπάνω λόγω του γεγονότος ότι λήγει το συμβόλαιό του: «προφανώς και αισθάνομαι πίεση αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς θα είναι αρκετοί οι παίκτες που θα επηρεαστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά υπάρχουν και αρκετοί που υποφέρουν περισσότερο. Ακόμη φαίνεται διαχειρίσιμο».

Ο Λάρσον αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση στον Αρη και με αρκετό ρεαλισμό παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις: «Ηταν και πριν τον κορωνοιό ιδιαίτερο το κομμάτι των πληρωμών. Δεν είναι τόσο κανονικό. Αισθανόμαστε την απουσία τους. Εγώ προσωπικά πήραν τον τελευταίο κανονικό μισθό μου τον Οκτώβριο. Στην αρχή το αντιμετώπισα με θυμό αλλά στη συνέχεια δεν έχεις παρά να προχωρήσεις.

Ειδικά τώρα που όλοι είναι επικεντρωμένοι σε ένα πράγμα μόνο, δεν μπορείς να προσμένεις σε βοήθεια στο θέμα αυτό. Ελπίζω σύντομα όμως να λυθεί και να πάρουμε τα χρήματά μας. Αυτό σκοπεύω να ζητήσω να μου πουν και από την ομάδα. Οτι θα πάρουμε τα χρήματά μας για να μην ανησυχώ. Είναι προφανές ότι μπορούμε να συζητήσουμε και για το ενδεχόμενο μιας απεργίας αλλά είναι δύσκολο να πείσεις για κάτι τέτοιο ολόκληρη την ομάδα».