Δεκαπέντε παίκτες από ομάδες της Super League εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή στις προπονήσεις και γενικότερα για την προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν στη Livesport:

Τάσος Χατζηγιοβάνης: « ΕΓΩ και... σήμερα και χθες που λέει ο λόγος να μου έλεγαν ότι επιστρέφουμε στις προπονήσεις θα ήμουν έτοιμος. Μόνο και μόνο που θα ξαναβρεθούμε με τους συμπαίκτες μας και τους ανθρώπους του προπονητικού τιμ της ομάδας είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας»

Αντρέ Σιμόες: «Είναι σίγουρα πολύ καλή εξέλιξη η επιστροφή μας στις προπονήσεις και αποτελεί σίγουρα πολύ καλό νέο για όλους μας. Μας έχει λείψει η δουλειά μας , οι προπονήσεις και οι αγώνες. Όλη αυτή ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο αλλά και για εμάς».

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Το πιο ευχάριστο νέο ήταν αυτό, ότι επιστρέφουμε στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία ότι θα είμαστε σε γκρουπ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σε φόρμα όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».

Ζοσέ Μαουρίσιο: «Περάσαμε πολύ χρόνο σπίτι με τις οικογένειας μας, αλλά μας η δουλειά στο γήπεδο και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι επιστρέφουμε.Ακόμα και με περιορισμούς που θα υπάρχουν και θα δουλεύουμε με γκρουπ, είναι θετικό ότι επιστρέφουμε στο γήπεδο»

Γιώργος Δεληζήσης: «Μας έχει λείψει το χορτάρι. Το ποδόσφαιρο. Ήμουν και είμαι της άποψης να παίξουμε ξανά, αλλά προφανώς και αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι μια ευχάριστη είδηση»

Λούκας Σάσα: « Είμαι χαρούμενος που θα αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις , ακόμα και σε γκρουπ λίγων ατόμων, όπως προβλέπουν οι κανόνες της εποχής. Πρέπει όμως να είμαστε όλοι προσεκτικοί, για να μην υπάρξουν προβλήματα».

Βασίλης Μαντζής: «Είμαι πολύ χαρούμενος.Ανυπομωνούσα και το περίμενα πως και πως. Το ιδανικό θα ήταν να παίξουμε κιόλας με την απαιτούμενη ασφάλεια. Μη γίνουμε υγειονομική βόμβα».

Στέργιος Δημόπουλος: «Μας έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγώνες και οι προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί σε αυτό που θα κάνουμε, γιατί η υγεία όλων προέχει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

Χρήστος Τασουλής: «Είναι ευχάριστο που θα επιστρέψουμε στο γήπεδο , έστω και εάν περιοριστούμε σε ατομικό πρόγραμμα και βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να προπονηθούμε όλοι μαζί».

Μάκης Μπαξεβανίδης: «Είναι πολύ θετικό, καθώς απείχαμε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τα γήπεδα. Υπάρχει ενθουσιασμός και περιμένουμε πως και πως την επανεξέταση που θα γίνει τέλος του μήνα, προκειμένου να ξεκινήσουμε και προπονήσεις σε ομαδικό επίπεδο».

Γιώργος Λιάβας: «Είναι μια καλή εξέλιξη για όλους μας, μιας και αρχίζουμε να επιστρέφουμε σίγα - σιγά στην κανονικότητα. Βέβαια είναι νωρίς να μιλάμε για επανέναρξη, καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή».

Ελίνι Δημούτσος: «Πραγματικά περιμένουμε πως και πως να επιστρέψουμε στα γήπεδα και η συγκεκριμένη είδηση είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που αγαπάμε. Με την υγεία δεν πρέπει να παίζεις ποτέ»

Γιώργος Μανούσους: «Επιτέλους. Σίγουρα το πρώτο πράγμα είναι η υγεία των ανθρώπων, αλλά κι εμείς περιμέναμε πως και πως για την απόφαση αυτή. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά»

Κυριάκος Κιβρακίδης: «ΌΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές θέλουν να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι με μια σχετική προετοιμασία τουλάχιστον 20 ημερών θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα».