Η αγωνιστική δράση επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, ωστόσο όλα θα είναι διαφορετικά στο ποδόσφαιρο, σε σχέση με όσα βλέπαμε πριν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι ομάδες της Premier League είναι πιθανό να περιοριστούν αρκετά και αυστηρά για να καταφέρουν να ολοκληρωθούν οι 9 εναπομείνασες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για την διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος να χρησιμοποιηθούν προπονητικά κέντρα ομάδων, όπως και αυτό της εθνικής Αγγλίας στο St. George's Park.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε δωμάτια των εγκαταστάσεων και η κάθε φιλοξενούμενη ομάδα θα φτάνει, θα παίζει και αμέσως μετά θα γίνεται απολύμανση των χώρων.

Άλλα δημοσιεύματα τονίζουν πως εξετάζεται το σενάριο να υπάρχουν πέντε αλλαγές ανά παιχνίδι, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών με δεδομένη την απραξία των ποδοσφαιριστών και το μικρό χρονικό διάστημα που θα έχουν στη διάθεσή τους για να κάνουν μίνι προετοιμασία.

Περιμένουμε να φανεί πότε και πώς θα γίνει τελικά η επιστροφή στην αγωνιστική δράση και πόσο δραματικά θα αλλάξει το ποδόσφαιρο...