Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού από πολλά ΜΜΕ και φιλάθλους εκτός Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα «Copa 90 stories», ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο-αφιέρωμα, στο οποίο κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του Άρη και εξηγεί πως έφτασε μέχρι την τρίτη κατηγορία προτού αναγεννηθεί, ενώ εστιάζει στους οπαδούς του.

«Οι φίλαθλοι του Άρη είναι από αυτούς που τυγχάνουν μεγάλου σεβασμού στην Ελλάδα» υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος Μαρτίνο Σίμτσικ Αρέζε, ο οποίος κάνει ξεχωριστή αναφορά στην ιστορική μετακίνηση για τον τελικό του Κυπέλλου του 2010 στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος αναλύει την ξεχωριστή σχέση που συνδέει τον Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς, χαρακτηρίζοντας ως «την πιο τρελή ατμόσφαιρα που έζησα ποτέ», για το προ τριετίας φιλικό των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο είχε δώσει το παρών.

«Ένας πραγματικά ξεχωριστός σύλλογος με μια απίστευτη παράδοση. Ο Άρης είναι η νέα αγαπημένη μας ομάδα» καταλήγει ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Copa 90 stories».