Για την ήττα από την ΑΕΚ μίλησε ο Φιορίν Ντουρμισάι του Άρη, που στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είχε μεσοβδόμαδο ματς στο Κύπελλο σε αντίθεση με την Ένωση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Η ΑΕΚ έβαλε γρήγορο γκολ που μας αποσυντόνισε, προσπαθήσαμε να βγάλουμε αντίδραση, βγάλαμε πράγματα που ήθελε ο κόουτς, μας έλειψε η τελευταία επιλογή ώστε να βάλουμε το γκολ.

Ένας ακόμα παράγοντας ήταν ότι εμείς παίξαμε στο κύπελλο, η ΑΕΚ όχι, δεν θέλουμε να σταθούμε σε δικαιολογίες, αλλά είναι ένας παράγοντας. Ο κόσμο μας στήριξε και θέλαμε να δώσουμε το 100%, δυστυχώς δεν δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Είμαι χαρούμενους που είμαι καταρχάς στον Άρη, προσπαθώ να πάρω όσα λεπτά μπορώ να βοηθήσω και από εκεί και πέρα όσο παίζω τόσο το καλύτερο».

Σάσα: Να κλειδώσουμε τα πλέι οφ

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ και τόνισε πως το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του επηρέασε το πλάνο τους. Ακόμα στάθηκε στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Nova:

«Πρώτα από όλα δεν θέλουμε να χάνουμε ποτέ, ειδικότερα στην έδρα όπου είμαστε πιο δυνατοί. Συζητούσαμε και μέσα στα αποδυτήρια για το πλάνο, αλλά δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ και άλλαξε το προφίλ του αγώνα.

Προσπαθήσαμε σκληρά για ενενήντα λεπτά αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε άλλους δύο αγώνες μπροστά μας και ένα σχετικό προβάδισμα για να κλειδώσουμε τη θέση μας στα play off».

Αν τους επηρέασε και το μεσοβδόμαδα παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια είναι το 12ο παιχνίδι της χρονιάς (σ.σ 2020) και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση καθώς συμμετέχουμε σε δύο διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ δεν αγωνίσθηκε μεσοβδόμαδα αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, ωστόσο είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα. Εμείς έπρεπε να ταξιδέψουμε πολύ νωρίς την Παρασκεύη και ήμασταν περισσότερο καταπονημένοι από τον αντίπαλο μας».

Αν τους επηρέασε ο τραυματισμός του Ιντέγε:

«Ο Ιντέγε είναι πολύ σημαντικός για εμάς και τα πολλά μικρά κάνουν κάτι μεγάλο. Πληρώσαμε μια σειρά από λεπτομέρειες».

Πως θα είναι στα play off ο Άρης:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς θα έχουμε αρκετά συνεχόμενα απαιτητικά ματς. Ο κόουτς θα προσπαθήσει και αυτός με την σειρά του να κάνει κάποιες αλλαγές, προκειμένου να έχουμε φρεσκάδα».