Για την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες,  αλλά και την τροπολογία που πέρασε σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου Λευτέρης Δούκας.

Αναλυτικά όσα είπε Metropolis 95.5 FM:

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει απλά δυσφορία αλλά απέχθεια για την κίνηση αυτή που δίνει ουσιαστικά το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και να παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ ως ευνοημένο. Τώρα έχουμε τη συνέχεια του Κομίνη. Θέλουν να λέμε και ευχαριστώ που μια υπόθεση καθαρά πολιτική έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις».

Τις δηλώσεις των Κυβερνητικών Στελεχών: «Βλέπουμε να διαμορφώνετε μια κατάσταση τέτοια και αυτό μας εξοργίζει. Προσπαθούν να κάνουν ότι το 2018. Προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ευνοημένους».

Τις νομικές κινήσεις της ΠΑΕ: «Ακόμη και εάν δεν συνέτρεχαν όλοι οι λόγοι και η Επιτροπή ήταν σωστή δεν θα μπορούσε να δικάσει. Θα κινηθούμε νομικά κατά των μελών της Επιτροπής καθώς έβγαλαν απόφαση χωρίς να είναι δικαστήριο. Είναι αυτονόητο, λοιπόν, να πάμε σε ένα κανονικό δικαστήριο και εκεί να αποδείξουν τα έγγραφα που χρησιμοποίησαν για να αποδείξουν ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία.

Να τα δείξουν σε έναν κανονικό δικαστή και όποια και εάν είναι η απόφαση θα τη δεχτούμε. Οι κανονισμοί της ΕΠΟ είναι κάτι διαφορετικό. Μιλάμε για μια απόφαση μιας επιτροπής που δεν έχει νομική υπόσταση. Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο μηχανισμός του Ολυμπιακού και της Κυβέρνησης είναι να μπερδέψει τον κόσμο.

Το άλλο κεφάλαιο με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι να έχει να κάνει με τη στελέχωση της Επιτροπής. Εκεί υπάρχει ένα εξαιρετικό τρικ της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ. Εάν ο ΠΑΟΚ έκανε αυτήν την ένσταση πριν την εκδίκαση το πιο απλό που θα έκανε ο Αυγενάκης θα ήταν να ακολουθήσει μια οδό που ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να πάει σε διοικητικό επίπεδο. Τον άφησε να κάνει αυτή την γκέλα και τώρα μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει αυτό το χαρτί. Τον κ. Αυγενάκη ούτε σε ποινικά δικαστήρια δεν μπορούσε να τον στείλουμε καθώς έχει βουλευτική ασυλία αλλά δεν έχει αστική ασυλία και μπορεί κάποιος να προσφύγει εκεί. Και αυτό θα το πράξουμε».

Το εάν θα επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα: «Είναι κάτι το οποίο το φοβόμαστε και το υπολογίζουμε από την πρώτη στιγμή. Γνωρίζουμε καλά ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει καθώς ξέρουμε όλοι ότι όταν ακούς ότι θα τιμωρηθείς είναι δύσκολο να μείνει συγκεντρωμένος. Προσπαθούμε να μην μας αποπροσανατολίσει. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε. Θα πρέπει και ο κόσμος να έχει το μυαλό του στο παιχνίδι».

Το λόγο που δεν ακολουθεί επιθετική πολιτική ο ΠΑΟΚ: «Εάν ζητούσαμε από τους ίδιους ανθρώπους να εκτιμήσουν την πιο κωμική επικοινωνιακή πολιτική θα ψήφιζαν τον Ολυμπιακό και τον κυρ Σάββα. Μας ζητούν να γίνουμε κυρ Σάββας. Το να φωνάζουμε είναι κάτι που δεν θα κάνουμε. Εάν ο ΠΑΟΚ φώναζε θα γινόταν νωρίτερα η δίκη για τα στημένα; Η επικοινωνία είναι και ουσία.

Ο Ολυμπιακός φωνάζει, διαμαρτύρεται από την αρχή της σεζόν και το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Τον κ. Αυγενάκη τον καλέσαμε να τοποθετηθεί για την υπόθεση Τζήλου ενώ ο κ. Γκαγκάτσης τον αποκάλεσε εντολοδόχο και υπάλληλο του Μαρινάκη και δεν βγήκε να απαντήσει. Προσπαθήσαμε πολύ για τον κ. Αυγενάκη αλλά δεν βγήκε να τοποθετηθεί. Δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε να μιλήσει».