Λημνιός: Αδικαιολόγητη εμφάνιση, να μας βοηθάει ο κόσμος

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Δεν… ωραιοποίησε την εμφάνιση του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Λημνιός, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο PAOK TV.

O MVP της αναμέτρησης, τόνισε χαρακτηριστικά:

Για το παιχνίδι: «Κάναμε πολλά λάθη, υπήρχαν στιγμές που η αντίπαλη ομάδα έμοιαζε να αγωνίζεται με περισσότερους παίκτες. Δεν μαρκάραμε καλά και δεν είχαμε πλάνο ώστε να κλείνουμε τους αντιπάλους και να κάνουμε σωστές επιθέσεις».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Ο κόσμος θα πρέπει να μας βοηθάει και όχι να μας γιουχάρει, αλλά ο καθένας έχει την δική του άποψη. Είμαστε πρώτοι και με καθαρό μυαλό από εδώ και πέρα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σίγουρα ανά διαστήματα στα τελευταία ματς δεν παίζουμε καλά. Σήμερα ήμασταν κακοί σε όλο το 90λεπτο. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις στα αποδυτήρια και τόσο ο προπονητής, όσο και οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Μπορεί να μην παίζει καλά η ομάδα, αλλά κερδίζει. Σίγουρα το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο και θα πρέπει να παίξουμε πιο καλά».

Για την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης: «Δεν γνωρίζω κάτι, δεν μας αφορά, εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές».

Για το αν υπάρχει κόπωση στην ομάδα: «Θεωρώ ότι υπάρχει ενέργεια στην ομάδα. Στην Λαμία δεν ήμασταν τόσο καλοί γιατί δεν βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος, ενώ και η αντίπαλη ομάδα δεν βγήκε για να παίξει μπάλα. Θεωρώ, όμως, ότι βγάλαμε ένταση. Σήμερα η εμφάνιση ήταν αδικαιολόγητη».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.