Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για την ήττα του Άρη από τον Παναιτωλικό με 2-0 και τόνισε πως είναι απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Ακόμα πρόσθεσε πως μέσα στο επόμενο διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναιτωλικό. Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν μία μεγάλη νίκη για εκείνους. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να φτάσουμε κοντά στους στόχους μας. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι. Μερικές φορές δεν βρίσκει κανείς το κλειδί να ξεκλειδώσει ένα παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση. Πρέπει να προχωρήσουμε, θα κάνουμε την ανάλυση μας και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τις απουσίες:

«Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες. Είμαστε ομάδα, δουλεύουμε μαζί και δεν θέλω να στέκομαι σε αυτά. Αυτό που έλειπε σήμερα ήταν το πάθος. Ο Παναιτωλικός ήταν πιο συγκεντρωμένος και πήρε το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, είχαμε συγκέντρωση πριν το παιχνίδι, όμως η πίεση κάποιες φορές σε φέρνει αντιμέτωπο με τέτοιες καταστάσεις. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά για να βρούμε τι έφταιξε».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης:

«Έχουμε μόνο έναν καινούριο ποδοσφαιριστή, τις μέρες που απομένουν θα κοιτάξουμε να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε παιδιά για να μας βοηθήσουν στο έργο μας».

Για τον τραυματισμό του Γκάμα:

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πάτησε κάπως άτσαλα στο γήπεδο, ένιωσε μία ενόχληση στο γόνατο, οπότε δεν έχουμε κάποια επιπλέον ενημέρωση».