Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να προκαλεί χωρίς κανέναν δισταγμό, με σκοπό να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα! Μία μέρα μετά την κρίσιμη συνάντηση των Big-4 για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας στημένο το πρωτάθλημα και τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί!

Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" εξαπέλυσαν για άλλη μια φορά επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας λόγο για "έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού", ενώ επίσης αναφέρονται σε... "συμμορία της εξυγίανσης".

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γράφει για τεχνική βλάβη του VAR αφήνοντας αιχμές για το κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία, ενώ νωρίτερα υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΔ που ξεκαθάρισε πως έγινε κανονικά ο έλεγχος της φάσης και δεν διαπιστώθηκε παράβαση στο τέρμα του Μάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα".