ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Σχίζα που είναι καλύτερα (ΦΩΤΟ)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Σταύρος Σχίζας είχε σοβαρό τραυματισμό στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντιζόν, παραμένοντας κλινήρης, αλλά είναι καλύτερα στην υγεία του όπως ενημέρωση η ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

Ο Σχίζας μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώνει το πρωί της Πέμπτης, ότι ο αθλητής του Δικεφάλου είναι καλύτερα στην υγεία του.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», μάλιστα, μετέφεραν τις ευχαριστίες του Σταύρου Σχίζα, για το ενδιαφέρον και τις ευχές που έστειλαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και όλος ο κόσμος του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για όλους μας, αλλά πρωτίστως για τον Σταύρο και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σταύρος είναι όμως πολύ δυνατός και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα. Ταλαιπωρημένος, αλλά με χαμόγελο και αισιόδοξος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.