Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, στην συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση του Άρη επί της Ξάνθης, στάθηκε στην πειστική εμφάνιση της ομάδας του μετά το 20ο λεπτό αλλά και στο χαμηλότατο επίπεδο διαιτησίας στο ζευγάρι των αγώνων για τους 16 του Κυπέλλου.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο Γερμανός τεχνικός είπε: «Στόχος ήταν η πρόκριση και το έχουμε πετύχει. Βάσει του τι κάναμε στον πρώτο αγώνα καταλάβαμε ότι στο Κύπελλο όλα ξεκινούν από την αρχή. Η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ κι αυτό το γκολ ξύπνησε την ομάδα η οποία έδειξε χαρακτήρα και ότι σ’ αυτό το γήπεδο μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας γιατί κάναμε καλό παιχνίδι».

Σε ερώτηση για την αίσθηση που του καλλιέργησε το επίπεδο της διαιτησίας στους αγώνες με την Ξάνθη αρχικά γέλασε και στη συνέχεια είπε: «Δεν είναι μόνο οι σημαντικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να είναι λανθασμένες αλλά και η απορία που δημιουργούν οι μικρές αποφάσεις στη διάρκεια ενός αγώνα. Εγώ λέω στην ομάδα ότι πρέπει πάντα να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, να μην ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο αν και είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου όταν βλέπεις λανθασμένες αποφάσεις με ένα οφ σάιντ ή μ’ ένα πέναλτι».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Γερμανός προπονητής εκτίμησε ότι το στοιχείο που λείπει από τον Αργεντίνο είναι ο ρυθμός. «Για έναν νέο παίκτη είναι σημαντικό να αποκτήσει ρυθμό κι αυτό είδαμε με τον Μαντσίνι. Αντιθέτως, ο Μαρτίνες είναι πιο έμπειρος, μπορεί να προσαρμοστεί πιο γρήγορα μπαίνοντας στο παιχνίδι ως αλλαγή. Ο Μαντσίνι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, αυτό που του λείπει είναι τα παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό».