Την απελευθέρωση της ομάδας του από την νυν διοίκηση, ζητά ο οπαδός της Λάρισας με τα λαμπάκια ο οποίος ήταν να βραβευτεί.

Εντολή προκειμένου να απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον οπαδό της Λάρισας, που επέλεξε να στολίσει το σπίτι του για τα Χριστούγεννα με θέμα τους «βυσσινί» είχε δώσει ο μεγαλομέτοχος της «Βασίλισσας του Κάμπου» Αλέξης Κούγιας.

«Η ΑΕΛ παρακαλεί τον οπαδό μας, ο οποίος αποδεικνύει την ανιδιοτελή αγάπη του και στόλισε το σπίτι του τιμώντας την ιστορική μας ομάδα και το μεγαλείο της με την εικόνα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να επικοινωνήσει αμέσως με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410259000, διότι κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια ο συγκεκριμένος οπαδός θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εφόσον δεν είναι κάτοχος διάρκειας θα του παραδοθούν τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα μέλη της οικογένειας του εισιτήρια διαρκείας για όποια θύρα επιθυμεί.

Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι γιατί μετά από 4 χρόνια καταφέραμε να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ο οποιοσδήποτε από τους αγνούς και ανιδιοτελείς οπαδούς να τη θεωρεί στολίδι για το σπίτι του στην πιο μεγάλη Χριστιανική γιορτή παγκοσμίως.

Η φωτογραφία με το στολισμένο σπίτι του οπαδού μας θα γίνει πόστερ στα γραφεία μας και στα αποδυτήρια μας, τόσο στο γήπεδο μας, όσο και στο προπονητικό μας κέντρο.

Τον οπαδό μας που στόλισε το σπίτι του με τον τρόπο που αναφέρουμε, εφόσον μας το επιτρέψει, θα επισκεφθούν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και προπονητές μας για να του ευχηθούν για τις γιορτές τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του.» αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ .

Ωστόσο ο εν λόγω οπαδός αποφάσισε να χτυπήσει εκ νέου, αποδεικνύοντας πως δεν είναι με την διοίκηση της ομάδας, καθώς στην λέξη «ΑΕΛΑΡΑ» φρόντισε να προσθέσει και την λέξη «free», ζητώντας με τον τρόπο αυτό την φυγή της τωρινής διοίκησης της θεσσαλικής ομάδας.

ael_3.jpg