Η ανάδειξη του PAOK TV στην πρώτη θέση της λίστας αναζήτησης της Google για το 2019 δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να καταγράφουν το γεγονός στην επίσημη ιστοσελίδα, δίνοντας το στίγμα τους αναφορικά με την γέννηση της ιδέας μέχρι και την εδραίωσή της.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το PAOK TV, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα που μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες του ΠΑΟΚ μέσω internet με τεχνολογία OTT (Over The Top) κατέκτησε μια σημαντική κορυφή που αποδεικνύει την επίδρασή της στα τηλεοπτικά δεδομένα και τον αντίκτυπο που έχει στο κοινό. Tο PAOK TV είναι η πιο δημοφιλής αθλητική αναζήτηση στη Google για το 2019.

Το καλοκαίρι κυλούσε με συζητήσεις κι επαφές κάθε είδους. Η Super League ετοιμαζόταν για σέντρα και το τηλεοπτικό τοπίο χαρακτηριζόταν από αβεβαιότητα και σκοπιμότητες. Τότε ήταν που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ταράξει τα νερά και ν’ αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τότε ήταν που εμφανίστηκε στο προσκήνιο το PAOK TV.

Η απάντηση στο θεωρητικά αδιέξοδο. Η λύση στο πρόβλημα. Μια δήλωση θάρρους, θράσους και ικανότητας ν’ ανοίγεις το δικό σου δρόμο όταν οι υπόλοιποι βλέπουν «απαγορεύεται». Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κάνει βουτιά σ’ αχαρτογράφητα νερά, να τολμήσει να φέρει το μέλλον της τηλεόρασης στο σήμερα.

Κόντρα στη λογική που επικρατούσε ως σήμερα. Με πολλούς αντιπάλους. Την έλλειψη… εκπαίδευσης ή εξοικείωσης του κοινού σε ένα τελείως νέο για την Ελλάδα τρόπο να βλέπεις ποδόσφαιρο. Την κακή ποιότητα internet σε διάφορα σημεία της χώρας μας. Τη λογική «έλα μωρέ πείραμα είναι θα περάσει». Την πειρατεία. Τις στοχευμένες απόπειρες απαξίωσης. Την, ομολογουμένως συγκινητική, προσπάθεια των παρατηρητών να δείξουν ότι το project PAOK TV δεν λειτουργεί.

Σ’ όλο αυτό το διάστημα το PAOK TV καθημερινά προσπαθούσε και προσπαθεί ν’ αναπτύσσει τις υπηρεσίες του. Να μιλάει με τους συνδρομητές του. Να εξηγεί. Ν’ αναλύει. Ν’ αναζητεί κάθε τεχνική για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Να συνομιλεί απευθείας με κολοσσούς της παγκόσμιας ψηφιακής βιομηχανίας όπως την Amazon. Nα ταξιδεύει στην Ευρώπη για συναντήσεις με κορυφαίους του χώρου. Να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα ανάπτυξής του.

Να παρέχει στους συνδρομητές του μια τηλεοπτική παραγωγή ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Να παρουσιάζει τα πάντα όπως ακριβώς συμβαίνουν με πλήρως αντικειμενική, κορυφαίου επιπέδου περιγραφή. Να καλύπτει ό,τι γίνεται στο γήπεδο. Να σέβεται τους αντιπάλους και να τους φιλοξενεί στο pregame και στο postgame show. Να δείχνει πως ο ΠΑΟΚ θέλει ν’ αλλάξει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και το προσπαθεί με τους δικούς του όρους ακόμα κι αν αυτοί δεν ταιριάζουν με όσα είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

To PAOK TV, λοιπόν, είναι η κορυφαία ελληνική, αθλητική αναζήτηση στην Google για το 2019. Μέσα σ’ ένα διάστημα τεσσάρων μηνών κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση ξεπερνώντας τεράστια αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως το Champions League, το Copa America, το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, τα Grand Slam στο τένις.