Συνολικά 19 εισιτήρια διαρκείας θα κληρώσει η ΚΑΕ Άρης, τα οποία αγοράστηκαν από τρεις φιλάθλους τους ομάδας που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμίας τους.

Στην διαδικασία της κλήρωσης μπορούν να πάρουν μέρος άνεργοι, πολύτεκνοι και φοιτητές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ:

Ένας φίλος του Αρη που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, προχώρησε χθες (08/12) στην αγορά 15 εισιτηρίων διαρκείας, ενώ άλλοι δυο φίλαθλοι της ομάδας μας επίσης χθες αγόρασαν από 2 εισιτήρια διαρκείας. Οι τρεις φίλοι του ΑΡΗ δίνουν τη δυνατότητα σε 19 φιλάθλους της ομάδας μας, που είναι είτε άνεργοι, είτε πολύτεκνοι, είτε φοιτητές, να βρεθούν στο «Nick Galis Hall» την τρέχουσα σεζόν για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Από σήμερα Δευτέρα (09/12) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση.

Στείλτε μέχρι την επόμενη Δευτέρα (16/12) το βράδυ, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, κάρτα ανεργίας σε ισχύ για τους άνεργους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους πολύτεκνους, φοιτητικό πάσο σε ισχύ για τους φοιτητές και Α.Μ.Κ.Α.), στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μπείτε στην κλήρωση για 19 διαρκείας της σεζόν 2019-2020.

Προκειμένου να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, οι νικητές είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1) Αστυνομική Ταυτότητα
2) Φοιτητικό πάσο για τη χρονιά 2019-2020 για τους φοιτητές.
3) Κάρτα ανεργίας σε ισχύ και ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ. για τους άνεργους.
4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη (17/12).