Γούλα: Μπορούν να συνυπάρξουν ΠΑΟΚ και Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Την πεποίθηση ότι ΠΑΟΚ και Ηρακλής μπορούν να συνυπάρξουν στο Καυτανζόγλειο, εξέφρασε η νέα πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Σταδίου, Καλυψώ Γούλα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena 89,4:

Για τις ευθύνες της διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου:“Καθώς υπάρχουν λίγοι υπάλληλοι και λίγα έσοδα, προτεραιότητα μας είναι να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη επιχορήγηση.Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής λειτουργούν άμισθα. Ευθύνη μας είναι η λήψη αποφάσεων και η επιτέλεση μικρών έργων της καθημερινότητας που αφορούν τη συντήρηση του Σταδίου. Το ποια είναι τα μεγάλα και ποια τα μικρά έργα ορίζεται στη νομοθεσία. Τα μεγάλα έργα τα αναλαμβάνει η Γενική Γραμματεία. Προτεραιότητα δική μας είναι να “νοικοκυρέψουμε” το στάδιο”.

Για το στάδιο:“Θέλει πολύ δουλειά. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα μέλη χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί το στάδιο και να πάρει τη “λάμψη” του. Φυσικά χρειάζεται και χρήματα. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε πολύ όρεξη. Μπορούν να συνυπάρξουν στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής”.

Για τις συζητήσεις που αφορούν στη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο:“Είμαστε στη φάση της ενημέρωσης σχετικά με αυτό το θέμα. Έχω ζητήσει να γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ και υπάρχει επιθυμία να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ενόψει της Νέας Τούμπας. Δεν νομίζω ότι οι παρεμβάσεις νομικού χαρακτήρα αποτελούν εμπόδιο. Ξεκινάει η διαδικασία της Νέας Τούμπας από ότι έχω ενημερωθεί. Η διοικούσα επιτροπή μπορεί να δρομολογήσει τη διαδικασία.Όπως είπε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρέπει σύντομα να βρεθεί μια λύση και για το καλό της πόλης. Επικοινώνησα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχουμε επαφή και άμεσα θα κανονιστεί συνάντηση”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.