Την οργή της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε μια δήλωση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες για τη «Χρυσή Μπάλα» και τις πιθανότητές του απέναντι στον Μέσι και τον Κριστιάνο, ο Ολλανδικός αμυντικός είπε χαριτολογώντας: «Γιατί, είναι και ο Κριστιάνο υποψήφιος;». Μετά, βέβαια, είπε ότι δεν το εννοούσε και ότι έκανε πλάκα, αλλά το... κακό είχε ήδη γίνει.

Η Κάτι Αβέιρο, αδερφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, έσπευσε να υπερασπιστεί το... αίμα της και έγραψε, μεταξύ άλλων, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο instagram.

«Ήταν γνωστό ότι ο Ρονάλντο δεν θα κέρδιζε το συγκεκριμένο βραβείο αν και κατέκτησε σημαντικούς τίτλους. Αυτό, όμως, είναι μια άλλη συζήτηση. Τώρα, αγαπητέ Βίρτζιλ, εσύ πηγαίνεις, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάει και έχει γυρίσει πολλές φορές. Βλέπεις, αγαπητέ Βίρτζιλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν τρεις φορές πρωταθλητής στην χώρα που παίζεις τα τελευταία χρόνια και όπου ακόμα δεν έχεις βάλει το χέρι σου στο τρόπαιο.

Τώρα, Βίρτζιλ, πάρε τίτλους από αυτούς που πραγματικά μετρούν και μετά μιλάμε. Όταν θα έχεις αρκετούς από αυτούς, ίσως μπορείς να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι με τον Κριστιάνο».