Δούκας: Σβηστό Χ, τακτικές απελπισίας από τον αντίπαλο

|
THESTIVAL TEAM

Ξεκάθαρη τοποθέτηση με δύο σκέλη από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος πήρε σβηστό Χ απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για τη νίκη και επιδόθηκε σε τακτικές απελπισίας.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε μέσω facebook:

Αφήνοντας ανεπηρέαστη την εικόνα από τις ιαχές στερημένων οπαδών και τους αλαλάζοντες εκφωνητές που σου δημιουργούσαν την ψευδαίσθηση του πανικού, το λες και Χ με σχεδόν σβηστές μηχανές.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αρχοντικός στα περισσότερα σημεία του αγώνα, δεν κινδύνεψε από έναν αντίπαλο που καιγόταν για τη νίκη.

Παράλληλα, έδειξε προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης για τη συνέχεια.

Ο αντίπαλός του επιδόθηκε σε τακτικές απελπισίας γιατί δε μπορούσε κάτι περισσότερο, οι αδυναμίες του ήταν τόσο εμφανείς που με ελάχιστες εξαιρέσεις, έβλεπε τον Ζίφκο από απόσταση.

Δε θέλω να υποτιμήσω τον Ολυμπιακό, ίσα ίσα, απέδειξε πως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχο…

ΥΓ. Για τα επεισόδια έξω από το Καραΐσκάκη πριν την έναρξη από διαπιστευμένους (!!!), το συνδρομητικό (από το οποίο όλοι περίμεναν εικόνα) δεν είδε-δεν άκουσε-δεν έδειξε, αποδεικνύοντας πόσο αβάσιμες είναι οι απόψεις όσων επισημαίνουν τις συνέπειες της εξαγοράς του…

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.