Κάκος: Σεμινάριο διαιτησίας από τον Ισπανό στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ως ένα σεμινάριο διαιτησίας χαρακτήρισε ο Τάσος Κάκος τα σφυρίγματα του Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η διαιτησία του Ισπανού ήταν ακριβοδίκαιη και οι αποφάσεις του είχαν την ίδια συνέπεια και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος για τις τρεις αμφισβητούμενες φάσεις του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Open:

Για το μαρκάρισμα στον Μάτος: «Υπάρχουν επαφές, για να υπάρχει παράβαση, η επαφή πρέπει να προκαλεί την πτώση. Σε αυτή τη φάση που νομίζω είναι ξεκάθαρη σωστά δείχνει παίζετε».

Για την πρώτη φάση του Ποντένσε και το μαρκάρισμα που ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός: «Είναι ίδια περίπτωση και εδώ. Υπάρχει επαφή αλλά δεν προκαλεί αυτή την πτώση. Μετά την επανεξέταση του VAR είχε και αυτός την ίδια άποψη με τον διαιτητή. Εδώ βλέπουμε και τη συνέπεια του διαιτητή. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις στο κέντρο του γηπέδου δεν έχει καταλογίσει κάτι, οπότε γιατί να το κάνει μέσα στην περιοχή».

Για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό: «Υπάρχει μια μικρή επαφή, όμως εδώ αυτή είναι ικανή να κάνει τον παίκτη να χάσει την ισορροπία του και γι αυτό ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση. Μπορεί να μην πέφτει αμέσως όμως έχει ήδη χάσει την ισορροπία του».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.