Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε με τρίτη συνεχόμενη νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2020 και με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον της!
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη (2-1) της Ελλάδας με ανατροπή επί της Φινλανδίας:
σχόλια αναγνωστών
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Στην αποκάλυψη μιας άγνωστης πτυχής των σχέσεων με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Το τελευταίο πρωθυπουργικό ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη παραλίγο την τελευταία στιγμή να τιναχθεί στον αέρα, όταν η ελληνική κυβέρνηση ενημερώθηκε ότι η τουρκική πλευρά αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και μην πραγματοποιηθεί τελικά η επίσκεψη στη Χάλκη, όπως είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί.
Η αντίδρασή του, σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε και επικαλείται ο "Μικροπολιτικός" στα ΝΕΑ, ήταν να στείλει αμέσως μήνυμα στον Ερντογάν ενημερώνοντάς τον πως μετά την αιφνίδια αλλαγή του προγράμματος, αποφάσισε να μην επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και πως αν δεν γίνει κανονικά η επίσκεψη στη Χάλκη, το ταξίδι θα ακυρωνόταν συνολικά. Εντέλει ύστερα από διαβουλεύσεις που διήρκεσαν δυόμισι ώρες η πλευρά του Τούρκου Προέδρου υποχώρησε και ενημέρωσε την ελληνική αποστολή πως η επίσκεψη στη Χάλκη θα πραγματοποιηθεί κανονικά και μόνο τότε ο Αλέξης Τσίπρας που περίμενε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, άναψε το πράσινο φως για την απογείωσή του.
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.
Στην περιοχή της Χαλκιδικής, λόγω υπερχείλισης υδάτων έχει διακοπή η κυκλοφορία, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγκιτσίου, καθώς και στο 1ο χλμ Ορμύλιας – Βράσταμων.
Τα προβλήματα παραμένουν ακόμα στο 31ο χλμ της Ε.Ο. Πολυγύρου – Ιερισσού καθώς και από το 8ο έως το 11ο χλμ Βαρβάρας – Ολυμπιάδας προς την Ολυμπιάδα.
Προβλήματα παρουσιάζονται και στην Φούρκα.
Παράλληλα λόγω της χιονόπτωσης είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην Ημαθία και στην Επαρχιακή Οδό Βεροίας – Σελίου από το 19ο χλμ έως το 26ο χλμ, καθώς στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας Κοζάνης από το 93ο έως το 97ο χλμ.
Νεότερη ενημέρωση
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κυκλοφορία διεκόπη και σε δρόμους της Πιερίας.
Ειδικότερα κλειστός είναι ο δρόμος στο 12ο χλμ Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα καθώς και στο 1οχλμ Βροντούς – Καρύτσας.
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Τζέρσεϊ Σίτι, όταν δύο άτομα άνοιξαν πυρ σε ένα παντοπωλείο, ανέφεραν αξιωματούχοι, προκαλώντας ανταλλαγή πυρών με αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο αξιωματούχους και πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου, τόνισε πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι δύο δράστες του περιστατικού, ένας αστυνομικός και τρεις πολίτες.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως λίγο μετά τις 12:30, τοπική ώρα, σφοδροί πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά σε ένα εβραϊκό παντοπωλείο σε μια περιοχή όπου η αστυνομία έφτασε, κάνοντας λόγο για πολλά θύματα. Σχολεία που βρίσκονται στην περιοχή αποκλείστηκαν αμέσως.
Σύμφωνα με το NBC, μια πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου περιέγραψε την επίθεση ως «ενέδρα».
Νωρίτερα, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Χάντσον ανέφερε «ένας αστυνομικός σκοτώθηκε από πυροβολισμούς σήμερα στο Τζέρσεϊ Σίτι».
Ο δήμαρχος της πόλης Στίβεν Φούλοπ έκανε λόγο σε μέσα ενημέρωσης για «αρκετούς νεκρούς» στο συμβάν.
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους άνδρες και τις γυναίκες του αστυνομικού τμήματος του Τζέρσεϊ Σίτι, ιδιαίτερα στους αστυνομικούς που πυροβολήθηκαν σε αυτήν την αντιπαράθεση», τόνισε στο Twitter ο κυβερνήτης της Πολιτείας του Νιου Τζέρσει Φιλ Μέρφεϊ
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να τα καταφέρει καθώς για τις άθλιες συνθήκες προετοιμασίας πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη.
Η Άννα Κορακάκη εξομολογήθηκε πως στο σκοπευτήριο έκανε προπόνηση με τα ποντίκια να… πηγαινοέρχονται και πως έκαιγε στόχους για να ζεστάνει τα χέρια της, καθώς στο σκοπευτήριο δεν υπήρχε θέρμανση.
«Όταν ξεκίνησα οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πάρα πολύ κακές. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορούσα καν να βγάλω την προπόνηση. Δεν με ένοιαζε να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια, δεν με ένοιαζε, αλήθεια. Ήθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου και ο στόχος απέναντι. Δεν με ένοιαζε το γύρω γύρω, να έπεφταν οι τοίχοι. Ήταν τόσο ακατάλληλος ο χώρος», είπε αρχικά η Άννα Κορακάκη.
«Στο σκοπευτήριο των δέκα μέτρων που ήταν κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου της Δόξας Δράμας, ήταν υπόγειο και ο χώρος δεν μπορούσε να υποστηρίξει κανένα σύστημα θέρμανσης. Το χειμώνα παγώναμε, η θερμοκρασία μέσα ήταν στο μείον. Καμιά φορά καίγαμε, για να κρατάμε ζεστά τα χέρια μου, στα βαρέλια χρησιμοποιημένους στόχους, ξύλα κλπ», είπε η Άννα Κορακάκη.