Τέπιτς: Ο Ηρακλής είναι η πιο σταθερή ομάδα της πόλης

|
THESTIVAL TEAM

Tην πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ηρακλή έκανε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο Σέρβος φόργουορντ, στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης των «Κυανόλευκων» τόνισε ότι απάντησε άμεσα θετικά στην πρόταση τους.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα πως με το που έλυσα τη συνεργασία μου με τη Βαρέζε, όπου ξεκίνησα τη χρονιά, χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο προπονητής του Ηρακλή. Η επιθυμία να συνεργαστούμε, ήταν κάτι σημαντικό για μένα, καθώς γνωρίζω καλά την πόλη. Έχοντας ξαναπαίξει εδώ, δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποφασίσω.

Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, απ’ ότι έμαθα και είδα. Είναι η πιο σταθερή ομάδα της πόλης, καθώς οι άλλοι δύο σύλλογοι έχουν προβλήματα, έχει μια γενικά αισιόδοξη εικόνα και οικονομικά και αγωνιστικά. Έχοντας μάθει και από παιδιά που έπαιξα παλιότερα μαζί τους τι ισχύει, ήρθα άμεσα. Δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τεχνικά με τον προπονητή ακόμη, πιστεύω, όμως, ότι όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω σε άμυνα και επίθεση και απλά, χρειάζεται σκληρή δουλειά απ’ όλους μας.

Ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός, έχω δει τι συμβαίνει στο γήπεδο μας και είναι ένα μεγάλο «όπλο» για εμάς. Στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν  οι ωραίες και οι συγκλονιστικές στιγμές, αλλά υπάρχουν και οι λύπες, έτσι είναι και στη ζωή. Ο Ηρακλής, είναι μια καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να φέρνει πιο πολλές χαρές και γι’ αυτό θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.