Τελευταία προπόνηση πριν το διήμερο ρεπό για τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα, οι οποίοι έδωσαν «μάχη» σε οικογενειακό διπλό μαζί με την Κ19 του ΠΑΟΚ.

Μετά το φιλικό στη Δράμα, ο Πορτογάλος τεχνικός διατήρησε σε εγρήγορση τους παίκτες του, θέλοντας ακόμη και όσοι επέστρεψαν από τραυματισμό να ανεβάσουν στροφές, επιλέγοντας να δώσουν ένα ακόμη... παιχνίδι μαζί με παιδιά της Κ19 του ΠΑΟΚ.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

O Αμπέλ Φερέιρα από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στον Δικέφαλο είχε τονίσει ότι θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του 23-24 ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και το επιτελείο του προσπαθούν να κρατήσουν τους παίκτες ενεργούς μέσα από προπονήσεις και παιχνίδια κατά τη διάρκεια της διακοπής και παράλληλα να βάλουν νέα πρόσωπα στην εξίσωση και φυσικά να επανεντάξουν και τους τραυματίες σε κανονικούς ρυθμούς.

Μετά το φιλικό της Τετάρτης (13.11) στη Δράμα και η Παρασκευή (15.11) περιελάμβανε ένα ακόμα παιχνίδι. Αυτή τη φορά οικογενειακό.

Οι παίκτες του Δικεφάλου σχημάτισαν δύο μικτές ομάδες μαζί με τους παίκτες της Κ19 και έπαιξαν ένα δυνατό αγώνα στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου.

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (18.11) στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.