Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους δεν έλαβαν υπόψιν τις προειδοποιήσεις και συνέχισαν να δείχνουν παράνομα τους αγώνες του Δικεφάλου αντί της επιλογής του επαγγελματικού πακέτου του PAOK TV.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Οι συγκεκριμένες ενέργειες του Δικεφάλου στρέφονται κατά των καταστημάτων εστίασης, τα οποία δεν επέλεξαν να προμηθευτούν το επαγγελματικό πακέτο του PAOK TV αλλά προτίμησαν να προβάλλουν παράνομα τους αγώνες του Δικεφάλου.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα, μετά από ελέγχους που είχαν πραγματοποιηθεί, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε προειδοποιήσει όσους λειτούργησαν παράνομα, κάνοντας σαφές πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο, θα κινηθούν νομικά.

Πολλά καταστήματα ανταποκρίθηκαν άμεσα και... συμμορφώθηκαν, ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που επέμεναν στην παράνομη αναμετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν προμηθευτεί το επαγγελματικό πακέτο.

Σε βάρος -λοιπόν- των τελευταίων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά χωρίς άλλη προειδοποίηση και θα υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπουν οι νόμοι.